.

Van de chemie naar de alchemie ….met veel meer plezier, genot, lol en voldoening !

Jayne Jubb komt oorspronkelijk uit Yorkshire (Leeds, om precies te zijn), in het noorden van Engeland. Oorspronkelijk opgeleid als onderzoekschemicus werkte zij lange tijd in het academisch onderzoek in Guildford, Parijs, Lausanne, Rome en Ottawa. In Ottawa was zij hoogleraar scheikunde. Tijdens dit buitenlandse avontuur kon zij zich ook vol op het leren van de taal gooien. Erg leuk. Dit doet ze nog steeds.

Tijdens haar promotie onderzoek kwam zij in aanraking met reiki en healing. Tussen de banen van Rome en Ottawa in besloot zij om iets te doen dat ze al jaren wilde doen – een massage diploma halen. Tijdens het geven van deze reiki en massage behandelingen kwam zij er achter dat ze dingen begon te te zien, horen en voelen bij de mensen die onder haar handen waren. Dingen waar ze geen voorkennis van had. Die bleken erg nauwkeurig te kloppen met wat er op dat moment in het leven van de ‘patient’ speelde.

In 1994 kwam Jayne naar Amsterdam om voor Shell te werken. Na 3 jaar en een lange periode van Pfeiffer, kwam ze tot de conclusie dat het bedrijfsleven, en de bijhorende cultuur, niet op haar lijf geschreven waren. Ze nam ontslag en begon fulltime voor haarzelf met een eigen healing praktijk. Deze had ze al een aantal jaren, na het behalen van het massage diploma, als hobby naast haar reguliere baan.

Om haar professionele vaardigheden te vergroten en verdiepen, schreef ze zich in 1999 in voor de Barbara Brennan Healing Science opleiding. Dit voegde veel toe aan de cursussen die ze al gevolgd had en ook aan de door haar zelf ontwikkelde kennis uit haar praktijk.
Het volgen van de Brennan opleiding hield ook in dat er 5 keer per jaar naar de Verenigde Staten op en neer gereisd moest worden. En dat 4 jaar lang !
De methode van Brennan Healing Science brengt de energetische en psychologische aspecten van ieders probleem of ziekte samen, zodat het hele probleem van alle kanten wordt bekeken.

Op dit moment is zij echt een brug aan het slaan tussen de werelden van wetenschap en energiewerk door een Onderzoeks Masters in Neurowetenschap te doen. Op zo'n manier kan zij beide passies bij elkaar brengen, en een is de inspiratie voor de ander.

Jayne’s cliëntèle bestaat uit mensen met een breed scala van problemen zoals ziektes, fysieke klachten, , aandoeningen, problemen, stress. Zij werkt direct met het energieveld (aura) van de persoon om de veroorzakende “storingen” aan te pakken. Elke behandeling is op maat gemaakt voor de cliënt door middel van gesprek en de energetische behandeling(en). Verschillende aspecten van natuur- en alternatieve-geneeswijzen zijn gecombineerd in haar praktijk zodat de hele persoon wordt behandeld en niet alleen maar een bepaald lichaamsdeel.

Haar sterktes liggen bij het “zien”en “voelen”van de problematiek die bij de cliënt speelt, en om de persoon hier doorheen te kunnen begeleiden met veel toewijding, warmte, humor, enthousiasme, en professioneel inzicht.

Als je Jayne’s volledige Curriculum wil bekijken, klik hier .

 

 

 

Design and Hosting by BestCommerceTools.com